Opruimingsdienst: onze opruimfirma staat voor u klaar

Als u op zoek bent naar een opruimingsdienst , dan ben u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor alle opruimen die u nodig heeft. Enkele voorbeelden daarvan, zijn:

Wij zorgen voor zowel grote, als kleine opruimingen.

opruimingsdienst
opruimingsdienst

Opruimingsdienst : stappenplan

Indien u interesse heeft in een samenwerking met onze opruimingsdienst, dan werken wij volgens een soort van stappenplan.

Een bezoek aan de plaats die opgeruimd moet worden

Een eerste onderdeel in ons stappenplan, is het brengen van een bezoek aan de plaats die opgeruimd moet worden. Of deze plaats nu gelegen is in West-Vlaanderen, Limburg of : wij zorgen voor opruimingen in heel BelgiĆ«! Bij deze eerste stap bezoeken wij de locaties van hetgeen opgeruimd moet worden. Op die manier weten wij hoe groot de opruimingen zijn, welk doel de opruimingen hebben en wat er nog extra moet gebeuren. De extra’s die moeten gebeuren, kunnen heel divers zijn. Een voorbeeld van zo’n extra is het schoonmaken van de ruimte die opgeruimd werd. Dit komt vaak voor bij een faillissement, of in geval van het overlijden van een persoon die een woning achterlaat. Ook kunnen wij andere extra’s uitvoeren, zoals schilderwerken uitvoeren, een tuinhuis verwijderen en het uitvoeren van bepaalde reparatiewerken.

Het maken van een offerte

Nadat wij van opruimingsdienst alles vastgesteld hebben en een opsomming gemaakt van hetgeen er allemaal moet gebeuren, kunnen wij pas een offerte opstellen. Uiteraard is deze offerte op maat gemaakt, zodat u weet welk bedrag dat u moet betalen nadat alles is afgerond. Echter zijn onze prijzen heel voordelig! U zal dus een uitstekende prijs ontvangen voor hetgeen u vraagt.

Een datum vastleggen en voorzorgen nemen

Als u de offerte goedgekeurd heeft, zullen wij een datum voorstellen om de werken uit te voeren. Als deze datum uw goedkeuring heeft, zullen wij alles in het werk stellen om van de opruimingen een waar succes te maken. Dit betekent dat wij bepaalde voorzorgen nemen, zoals het aanvragen van speciale verkeersborden om onze container te plaatsen, maar ook het inlichten van de politie, enzovoort. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken, als dat niet gemakkelijk is! Het enige wat u hoeft te doen, is ons contacteren met het bekendmaken van uw wensen en vervolgens de offerte aanvaarden.

opruimfirma voor en na
opruimfirma voor en na

Het uitvoeren van de werken

De laatste stap die wij bij opruimingsdiensten uitvoeren, is het uitvoeren van de opruimingen zelf. Wij voeren alles met de nodige zorg uit. Hetgeen u niet meer nodig heeft, brengen wij naar de kringloopwinkel of een andere bestemming. De zaken die u wel nog nodig heeft, nemen wij natuurlijk niet mee! Nadat alles opgeruimd is, starten wij met de reparatiewerken, schilderwerken, het schoonmaken en andere mogelijkheden die u als extra wenst. Nadien zal u ongetwijfeld volledig tevreden zijn van het geleverde resultaat dat wij van opruimingsdienst hebben gerealiseerd!