Inboedel opruimen na overlijden

Inboedel opruimen na overlijden door Opruimingsdienst Lf Services ?

Na een overlijden kan het heel lastig zijn om een inboedel op te ruimen. Alle herinneringen die naar boven komen tijdens deze opruimingen, kunnen zeer zwaar en lastig zijn. Echter kan u altijd beroep doen op onze diensten in geval van een inboedel opruimen na overlijden. Wij helpen u met deze lastige taak heel graag verder en wij garanderen u dat de opruiming met de allergrootste zorg gebeurt.

inboedel opruimen na overlijden
inboedel opruimen na overlijden

Inboedel opruimen met respect

Natuurlijk weten wij dat een overlijden niet prettig is. Uw dierbare overledene zal misschien ook nog heel wat kostbare spullen in huis hebben. Daar hoeft u echter niet voor te vrezen, want wij ruimen de inboedel met respect op. Als u het te moeilijk vindt om een inboedel opruimen na overlijden te volmaken, dan mag u dit ook niet te lang laten liggen. Een inboedel die niet opgeruimd wordt, is natuurlijk niet ideaal. Na de opruiming kan u de woning of het appartement eventueel verhuren, verkopen, of zelf bewonen. Zolang de inboedel niet opgeruimd is, zal het verhuren, verkopen of het bewonen ervan niet altijd van een leien dakje lopen.

Inboedel opruimen na overlijden: snel

Het is mogelijk dat de persoon die overleden is, in een verzorgingshuis, service flat, enzovoort, woonde. Dan is het de bedoeling dat het opruimen van de inboedel snel gebeurt. Vaak krijgt u slechts enkele dagen tijd om de inboedel op te ruimen, omdat er een wachtlijst is van zorgbehoevenden die deze woonst zullen betreden. Dit is natuurlijk geen prettige situatie, maar dergelijke woonst kan u niet zomaar weken of maanden onaangetast laten staan.

Een vuile woning

Misschien is het zo dat de woning die opgeruimd moet worden erg vuil is. Als de woning bijvoorbeeld weken of maanden heeft leeggestaan omdat de inwoner in het ziekenhuis verbleef, is het perfect mogelijk dat het er heel vuil is. Een ander voorbeeld is een vuile woning doordat de persoon die er woonde geen budget of mogelijkheden had om de woonst te onderhouden. Wij zorgen er in dat geval voor dat de woning proper gemaakt wordt. Dit betekent natuurlijk dat wij niet alleen onze diensten ter beschikking stellen om de inboedel op te ruimen, maar ook dat wij de woning netjes achterlaten. Wanneer u dit wenst, kunnen wij zelfs meer dan dat voor u betekenen! Zo staan wij er ook voor open om het onkruid uit te trekken, of andere opruimingsdiensten die u wenst uit te voeren.

Inboedel opruimen na overlijden: offerte aanvraag

Als u nood heeft aan het opruimen van een inboedel na een overlijden, dan kan u altijd een offerte aanvraag doen. Wij kunnen bij u langskomen om te bekijken wat er allemaal moet gebeuren. Misschien moet enkel de inboedel opgeruimd worden, of misschien moet er ook gekuist worden, of misschien moet er nog ander onderhoud uitgevoerd worden. Na een overlijden is het niet gemakkelijk om dergelijke zaken zelf uit te voeren. Daarom stellen wij u onze werkzaamheden voor, zodat u hierbij niet hoeft na te denken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Indien u akkoord bent met onze werkzaamheden, in combinatie met de vraagprijs, kunnen wij onmiddellijk een datum voor u uitzoeken!